ŞIRNAK / SİLOPİ - Ahmedi Hani İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuz Öğretmeni Veysel Bozkurt'un hazırladığı Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından güzelce sergilendi. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Özge Acar hazırladığı resim atölyesinde derslerini işlemeye başladı kendisine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası vesilesi ile okulumuz Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni Veysel Bozkurt pano çalışması düzenledi. Peygamber efendimizin güzel ahlakının işlendiği pano öğrencilerimize ahlaklı bir birey olma yolunda fayda sağlayacağını umuyor öğretmenimize çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Fatma Taşdemir'in hazıladığı 6 soruda lise yolculuğum adlı rehberlik çalışması rehberlik servisi önüne asıldı öğrencilerimize faydalı olmasını diliyor öğretmenimize çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinin katılımı ile okulumuz bahçesini temizledik. Çevreye duyarlı bir gençlik olmasını umduğumuz öğrencilerimizin özverili çalışmalarını tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda haftasonları gerçekleştireceğimiz destekleme ve yetiştirme kurslarımız başladı. Kurslarımızı açmamızı sağlayan öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Rehber öğretmeni Fatma Taşdemirin hazırlamış olduğu çizelgeye göre her ay okulumuzun en temiz sınıfı belirlenerek çeşitli ödüllendirmeler yapılacak şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyor sınıflarını temiz tutacaklarını temenni ediyoruz.

Eyl

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerine Snellen göz tarama testi yapıldı.

Haz

İlim, hikmet, sanat, spor alanlarında medeniyetimize büyük katkıları olan örnek şahsiyetlerin daha iyi tanınmaları ve öğrencilerimize rol model olmaları amacıyla  El Cezeri, Ali KUŞÇU, Cemil MERİÇ, Harezmi,  İbn-i Sina, Fuat SEZGİN ve Aziz SANCAR gibi şahsiyetlerin isimlerini derslik ve diğer alanlarimiza vererek anılarını okulumuzda yaşatıyoruz.

Haz

Pazar günü Liselere Giriş Sınavına girecek olan öğrencilerimize Psikolojik Danışmanımız Fatma TAŞDEMİR tarafından sınav öncesi motivasyon ve tanıtım semineri verildi . Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Eğitim-Öğretim yılı boyunca Liselere Giriş Sınavına hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik belli aralıklarla kazanım ve LGS deneme sınavları yapıldı. Bu hafta da yeni bir deneme sınavı uygulayarak sınav gününe kadar öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz.

May

Okuma kültürünün ve ortamının geliştirlmesi için okulumuzda okuma köşeleri oluşturduk.

May

Okul koridorlarımızı medeniyetimize ait Tezhip ve Hat sanatı örnekleriyle süsleyerek birer sanat sokağına dönüştürdük.

May

Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof.Dr.Mahmut Tahir NALBANTÇILAR,Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuzda Türkiye'de Deprem Gerçeği konulu bilim söyleşisini gerçekleştirdi.