ŞIRNAK / SİLOPİ - Ahmedi Hani İmam Hatip Ortaokulu

İl Geneli Yapılan Kuran-ı Kerim Yarışmasına Katıldık

Okulumuz yeni kütüphanesine kavuştu.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Özge Acar nezaretince öğrencilerimiz okulumuzun duvarlarında çeşitli boyamalar yaptı. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizn gösterdikleri emekten dolayı teşekkür eder okulumuza kattıkları güzelliklerden dolayı tebrik ederiz.

Mrt

İl Müdürlüğümüz ArGe Biriminin koordinesinde 22 Mart Dünya Su Günü sebebiyle su okuryazarlığı farkındalığı oluşturulması amacıyla 23 Mart günü saat 11.00 tüm şubelerde da ''25 Litre"belgeseni izledik.

Mrt

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK UYUZ SALGINI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Mrt

Çanakkale Zaferinde; bir kahraman olarak ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinden sonra öğrencilerimizin olası afetlere hazırlıklı olmaları için deprem tatbikatı düzenlendi. Tatbikatımız başarılı bir şekilde tamamlandı.

Mrt

Diyanet işlerşi başkanlığının toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için milli ve manevi değerlerine bağlı insani erdemlerle donatılmış heryönden iyi yetişmiş ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olunmasını temin edecek gençlıik ve aile irşad rehberlik çalışmaları kapsamında okulumuzda diyanet personeli Cemal Sansür tarafından din ve hayat konulu konferans verildi.