ŞIRNAK / SİLOPİ - Ahmedi Hani İmam Hatip Ortaokulu

Ahmedi Hani İmam Hatip Ortaokulu

Adres
CUMHURİYET MAH. 1139 SK. AHMEDi HANi IMAM HATİP ORTAOKULU NO 154 SİLOPİ / ŞIRNAK
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı, duyarlı akılcılık ve bilime önem veren araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel, dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu, demokrasi, laiklik toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen bir üst öğrenim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış, mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen, hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
İNGİLİZCE-ARAPÇA
Şehir içi belediye otobüsü ve dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis mevcut değildir.
Silopi İlçe Merkezi - Cumhuriyet Mahallesi - Kizir Mevkii
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Silopi ilçe merkezinde bulunmakta olup, Şırnak il merkezine 80 km uzaklıktadır.
voleybol kursları
tübitak 4006 projeleri çalışılmaktadır. e Twinning projesi gerçekleştirildi.
Okulumuzda e-Twinnig Projesi yürütülmektedir.